• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Участничките в Мис Варна 2019 посетиха Ретро музея
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  10

  Участничките в конкурса Мис Варна 2019 посетиха единствения по рода си в света Ретро музей, който се намира в морската ни столица. За момичетата беше истинско предизвикателство да видят  различни експонати от непознатия за тях период на социалистическия строй между 1944 – 1989 г. и да научат интересни факти от българската история.

  Красавиците позираха с огромно вълнение и ентусиазъм до уникалните ретро автомобили и мотоциклети, а възможността да се докоснат до недостъпните за повечето посетители експонати се превърна в незабравим спомен. Най-голям интерес обаче предизвикаха фотосесиите с Бойко Борисов, Лили Иванова, Тодор Живков, Криско и много други известни личности, които макар и восъчни изглеждаха съвсем като живи.

  5

  Като част от подготвителния етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива,  организирана от екипа на Агенция  VIP Fashion Group  и насочена към Дома за медико-социални грижи за деца във кв. “Виница”. Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в Мис Варна – книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са от партньорите на събитието.

  Зрителите на Мис Варна 2019, който ще се проведе на 22 август в зоната на Пристанище Варна, пред клуб Senso, ще станат свидетели, както на грандиозен спектакъл, така и на видео материал отразяващ целия подготвителен период на момичетата.

  13

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg