Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Грим в Корал и кафяво – хитът на Лято 2019
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

В новото видео на Natali’s Beauty Наталия ви показва една тенденция, която със сигурност сте виждали това лято, а именно – гримът в по-топли нюанси – керемида, корал и кафяво.

Вижте стъпка по стъпка как да си го направите:

Стартирайте с поставянето на основа, която ще задържи грима на място за по-дълго време, но и ще придаде много фин блясък. Така кожата ще изглежда свежа и тонизирана.

След това е време за фон дьо тен със средна покривност и естествен финиш.

Нанесете коректор с висока покривност на точици в зоната под очите и около нослето. След това прелейте добре.

Оформете веждите с прахообразен продукт и фиксирайте с прозрачен. И за да бъде по-младежка и свежа визията, срешете косъмчетата нагоре и оставете веждите да изглеждат по-бухнали и непокорни.

Използвайте основа за сенки, за да изпъкнат цветовете им по-добре. За дефиниция на клепача поставете 1-2 тона по-тъмна сянка в сгъвката с пухкава четка. Остатъка нанесете и по долния клепач. После с малко по-прецизна четка за преливане поставете кафяво-керемиден цвят в сгъвката, за да дефинирате още по-добре. След което с пръст нанесете керемидено-оранжев цвят по целия подвижен клепач, като накрая го прелейте с останалите цветове. От него нанесете и по долния клепач. За да се получи хубав опушен ефект, поставете във външния ъгъл на окото и в коренчетата на миглите тъмнокафяв цвят.

Завършете с няколко слоя спирала по горните и долните мигли.

С кремообразен контур очертайте зоната под скулите, в основата на челото и под нослето.

Нанесете руж с леки златисти отблясъци.

Поставете златист хайлайтър във вътрешното ъгълче на окото, под веждите, най-високата част на скулата и изрисувайте буквата „С“ към слепоочието и челото.

За финал нанесете червило в неутрален цвят, което да кореспондира по възможно най-добрия начин на клепача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *