Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Мая Манолова катастрофира, тя е добре, спътничката ѝ – в болница
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Пресцентър на омбудсмана
Снимка: Пресцентър на омбудсмана

Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла пътнотранспортно произшествие, докато е пътувала към офиса си тази сутрин. Това обяви самата тя, цитирана от “Фокус”. Манолова съобщи, че инцидентът е станал тази сутрин и колегата, с която е пътувала, е в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”, където ще остане два дни.

“Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква е причината за инцидента. Това се установява. Вярвам, че той е случаен”, посочи тя. Шофьорът на другата кола не е пострадал.

А иначе Манолова отново не даде категоричен отговор на въпроса ще се кандидатира ли за кмет на София.

“До часове буквално ще обявя своето решение. Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман. Сега и следобед. В момента, в който съм готова, моят пиар ще ви информира всички”, посочи още Манолова.

А ако все пак решението й е да се впусне в битката за столичен градоначалник, тя ще подаде оставката от поста обществен защитник.

Манолова обясни, че законът не я задължава да го направи и може да си вземе неплатен отпуск, но според нея е честното, почтено и достойно да напусне поста преди да влезе в състезанието.

Тя се оплака и от агресивното, по думите й, медийно внимание към нея. “Аз нямам какво да крия и от утре ще обявявам програмата си по часове, но хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели”, каза още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *