Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
“Най-масовото правене на пица” помага на училището за деца с нарушено зрение
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

пица

„Най-масовото правене на пица Маргарита на открито“ – втора част, организирано от шеф Анатоли Колев, ще се проведе на 7 септември /събота/ от 11 часа на Морска гара. Второто издание на благотворителното събитие на един от най-известните майстор-пицари у нас и вицепрезидент на „Българска Асоциация на пицарите“ – Анатоли Колев се провежда под мотото „Деца помагат на деца“.

Всички събрани средства от таксата за участие – 10 лева, ще бъдат дарени на Специално училище за ученици с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“ във Варна. Каузата този път е провокирана от желанието ни да помогнем на близо 150 ученици с множество увреждания от 1 до 12 клас в училището, да имат нови музикални инструменти, с  които да провеждат терапията си. Училището разполага с оборудван кабинет по музикална терапия, но поради спецификата на заболяванията на децата, инструментите са вече неизползваеми.

Специално за благотворителното събитие на шеф Колев, от Германия пристига гост-готвачът Атанас Вутов, с който всеки желаещ ще може да направи неустоми бургери, каквито обичат някои от най-известните в света звезди. Атанас Вутов готви в звездния ресторант на г-н Алфонс Шубек за ФК „Байерн Мюнхен“, за Никол Шерцингер, за Роби Уилямс, за Наоми Кембъл и „Ангелите“, за Арнолд Шварценегер и други мега звезди. Шеф Вутов се развива в гурме кухнята и от края на годината ще е в един от топ 5-звездните хотели в Австрия.

Ще очакваме на Морска гара в 11 часа в събота всички деца и възрастни, които искат отново да направят истинска италианска пица под ръководството на шеф Колев и докато се учат и забавляват, да помогнат на деца със специални потребности да „чуват“ и „виждат“ света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *