• Варна
  19°
  тъмни облаци
  Влажност: 53%
  Вятър: 6m/s NW
  Фестивал на здравето за четвърти път във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  здравей здраве

  Четвъртото издание на фестивала на здравословния живот „Здравей Здраве” ще се проведе на 28 октомври тази година в хотел „Черно Море” във Варна. Участие ще вземат лекари, лечители, лектори, привърженици на здравословния начин на живот.

  Сред тях са Орлин Баев -психотерапевт, който ще насочи размислите към истинските прояви на здравата себереализация на съвременния човек; Валентин Грандев, консултант в сферата на здравословния начин на живот и автор на интересни книги в тази насока; д-р Нона Петрова ще представи най-новите открития в областта на хомеопатията и здравословния начин на живот. Много други лектори и представители на разнообразни здравословни практики ще бъдат сред нас.

  Фестивалът „Здравей здраве” е изграден върху три водещи принципа: доброволно, безплатно, споделено. Лектори, терапевти, инструктори безплатно споделят с посетителите своите знания и умения.

  Целта на фестивала е да провокира интереса на гражданите към здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. В рамките на разнообразни инициативи се представят широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания и се поощрява използването на здравословни стоки и услуги.

  Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg