• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Драматичният театър представя третия “Двубой” на варненска сцена
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Фотограф: Тони Перец
  Фотограф: Тони Перец

  На деветия ден от деветия месец на 2019 година Варненският драматичен театър започна своя 99-ти творчески сезон. С присъщата за достолепната ни възраст мъдрост и с емоционалната зрялост на слънчевия ни знак, сме подготвили за Вас представления с блестяща актьорска игра и брилянтна режисура. Вече Ви разчувствахме и дори Ви разплакахме с “Любовни писма” на режисьора Георги Михалков, а в петък, 13 септември 2019 г., ще Ви зарадваме и ще Ви разсмеем с комедията от Иван Вазов “Двубой” на режисьора Стоян Радев Ге. К., анонсират от културната институция.

  В третия „Двубой“ на варненска сцена ( комедията е представена за първи път през 1962/63 и през 2001/02 г. за втори) ще участват актьорите Ивайло Иванов, Станислав Кондов, Валери Вълчев, Ненчо Костов, Цветина Петрова. Третият варненски “Двубой” ще бъде представен с много любов, фино чувство за хумор и уважение към големия български писател, към героите му и към скъпоценната публика!

  Следващите представления на “Двубой” са на 30 септември 2019, понеделник, 19 часа, сцена Филиал и на 28 октомври 2019 г, понеделник, 19 часа, театър Театро, София. А през октомври ще се състои още една премиера, комедията “Само за жени” с режисьор Костадин Бандутов по пиеси на Дарио Фо и Франка Раме.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg