Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Анелия Клисарова е кандидатът на БСП за кмет на Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Анелия Клисарова

Анелия Клисарова ще бъде кандидатът на БСП за кмет на Варна, съобщава DarikNews.bg.

Решението e взето на днешното заседание на Националния съвет на левицата, с което Клисарова официално влиза в битката за градоначалник на морската ни столица. Тя ще води и листата за общински съветници.

Проф. Анелия Клисарова е настоящ депутат от групата на „БСП за България“ и бивш министър на образованието и науката в правителството на Пламен Орешарски.

Първоначално в средите на левицата се обсъждаше евентуалният кандидат-кмет на Варна да бъде лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, но този вариант е бил окончателно отхвърлен при днешното гласуване.

2 коментара

  1. жоро

    От трийсе години съм в БСП обаче бях се приготвил да се махам от партията ако БСП -ръководството застанеше да подкрепя Костадинов. Разговарял съм с Костадинов.Той е агресивен и ненормален;мисля че който го подкрепя е като него.Така излиза.Клисарова е огън жена има шансове за успех.

  2. Добромир Колев

    Клисарова е толкова грозна и отблъскваща ,начина и на говорене, този клюн дето има вместо нос. Това че е доктор не я прави добър кандидат за кмет, защото не разбира от икономика и инвестиции. Има една статистика на списание Globe and mail . Там се посочва, че най -успешните кметове са по образование икономисти или адвокати. Разбира се винаги има изключения , има ерудити , но Клисарова е просто един палячо който гони високи постове и сменя партиите като носни кърпички . 1во беше в царската партия, после в БСП, но Министър стана от квотата на ДПС (Турската партия) на предните кметски избори беше независима. Лош избор беше да я правят нея лице на кампанията си. Подариха победата на ГЕРБ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *