• Варна
  5°
  разсеяна облачност
  Влажност: 75%
  Вятър: 5m/s NNE
  За десети път разпродават детски и бебешки стоки в Спортна зала
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: mamaitati.com
  Снимка: mamaitati.com

  10-та по ред сезонна разпродажба на много запазени детски дрехи и всякакви бебешки и детски стоки „Между приятели” ще се проведе във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала Варна от 27 до 29 септември 2019 г. Разпродажбата вече 5-та година набира сили като регулярно събитие със сезонен характер, което все повече хора очакват.

  Едни разчитат, че могат да закупят всичко необходимо за децата си за предстоящите сезони на много по-добри цени.  Други – да продадат вече неизползваните вещи от техните деца, а като продавачи сами могат да определят какво и на какви цени да продават, и да печелят допълнителен доход. Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекалената производителност, с помощта на разпродажбата да удължим живота на вещите, които всички използваме за децата си – от дрехи, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и т. н.

  Тъй като всички знаем колко бързо порастват децата ни, в повечето случаи те не успяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и много други бързо биват надраснати. Всички тези вещи може да са остарели за едни, но да станат нови за други!

  С приключване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни сред нуждаещи се домове и семейства. С всяко изминало издание разпродажбата „Между приятели“ придобива все по-голяма популярност във Варна и региона. С нетърпение очакваме и тези дни да бъдем посетени от много бъдещи и настоящи родители!!!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *