• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Комедията на сезона “Капаро за трима” отново идва във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: theatre.art.bg
  Снимка: theatre.art.bg

  Време е да се откъснете от сивото ежедневие и да разпуснете с една от най-нашумелите и успешни постановки “Капаро за трима”, която ще ви зареди с много хубави емоции! Варненци ще имат възможността да гледат този уникален авторски спектакъл по идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дули Дулев на 6 oктомври от 19:30 часа във Фестивален и конгресен център.

  Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов. Комичните ситуации в спектакъла ще накарат зрителите да се превиват от смях и да се забавляват, но и да се замислят за горчиви явления от нашата действителност.

  Освен, че е една от най-успешните комедии, „Капаро за трима“ е и сред номинираните в 27-то издание на Наградите „Аскеер” за Съвременна българска драматургия.

  За какво става въпрос в „Капаро за трима“: Безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен лечител /Захари Танев/ стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент – бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), агресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка- непрактикуващ нотариус (Полина Маркова).

  Професионалния актьорски състав пресъздава разнообразни и колоритни персонажи. Защото … „Капарото е най-висшата форма на доверие!“

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg