• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Тити Папазов призова за спасение на Черно море
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

   

  292

   Това е най-важната тема за българския баскетбол

  Тити Папазов бе щастлив от спечелената от Левски Лукойл Суперкупа на България, но обърна внимание на друга тема, която по собствените му думи е далеч по-важна. Треньорът на “сините” призова за обединение в българския баскетбол, което да доведе до спасяването на Черно море Тича.

  “Най-важната тема за българския баскетбол е оцеляването на Черно море (Варна). Всички заедно трябва да мислим за тази кауза, защото това е каузата на 2019 година. Да бъде запазена марката “Черно море”. Както по стечение на съдбата, вие видяхте, ние минахме през десетте кръга на Ада, минахме през 15 февруари 2015 година, за да дойде тази супер сензационна за вас новина – идването на Лукойл”, каза той.

  “Варна е столицата на юношеския баскетбол. И въпреки финансовите проблеми в последните години, продължава да бъде доминираща школа. Това може най-добре да се случи чрез медиите. Моля ви, както не съм се молил никога за Левски, в следващите дни да бъдете съпричастни и да потърсите ръководството и играчите на Варна. Там има един доста трезвомислещ кмет, който ще подаде ръка и ще ги спаси. Варна е необходима на българския баскетбол”, продължи Папазов.

  “На 10 октомври, майка ми, Бог да я прости, е родена на тази дата, тогава ние сме във Варна. Имам среща с г-н Портних и се надявам да направим така, че Варна да ги има”, завърши Тити.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg