• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Българският филм “Завръщане” с премиера във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Източник: Instagram / Завръщане
  Източник: Instagram / Завръщане

  Българският филм „Завръщане“ ще бъде представен премиерно във Варна на 17 октомври тази година във Фестивалния и конгресен център. 110-минутната романтична комедия е режисирана от Ники Илиев, който е и сценарист на лентата. Продуцирана е от Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев, за когото това е четвърти филм.

  Участват Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донева и Стефан Данаилов.

  „Завръщане“ разказва за четирима приятели, които се събират в Пловдив по случай 20 години от завършването им. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен, че е паметник на културата и четиримата имат незабрави спомени от детството и тиинейджърските години там. Те решават да използват това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те – спомените и младостта си. В живота на всеки от тях обаче се появява нещо ново или не забравено старо – забравена любов, нова любов, 18-годишен син… Следват редица комични, приключенски и любовни ситуации, в които героите търсят път обратно към приятелството и към себе си.

  Прожекцията започва в 19:30 часа, а половин час по-рано са предвидени среща и снимки с актьорите във фоайето на ФКЦ. Цена на билета: 10 лв.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg