• Varna
  9°
  разсеяна облачност
  Влажност: 87%
  Вятър: 3m/s NE
  Организират благотворителен концерт за пострадалия в катастрофа 14-годишен Ванко
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  ВанкоБлаготворителен концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко от Варна, който пострада тежко при катастрофа, организират близки и познати на семейството му. При фаталния инцидент, станал на 17-ти юни т. г. на злополучното Т-образното кръстовище за село Долище, загинаха майката и бабата на Ванко, а той самият остана в будна кома.

  Лекарите правят всичко възможно детето да подобри състоянието си, скоро момчето ще бъде събудено от будната кома и ще бъде изписано, но с това борбата за живота му не спира. С всички сили неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия. Необходимата сума за лечението от 78 000€ е крайно непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа. Освен нужната сума за лечението на Иван, неговото семейство има нужда от подкрепа, за да посрещне всички съпътстващи разходи.

  Благотворителният концерт е предвиден за 18 ноември, понеделник, от 18 часа в GRAND MALL VARNA. Ще се включат редица изпълнители, сред които Гайдарски оркестър при НУИ”Добри Христов” – Варна, възпитаници на ШНП “Фолклора магия” – Варна, преподавател Павлинка Тодорова, Ориент клуб “Халея”- Варна, спортен клуб Варненска айкидо академия, поп и джаз изпълнители – вокален педагог Кремена Матева, клуб “Огледало” – спортни и модерни танци, ДГ 38 “Маргаритка” – Варна, танцова школа при ДГ 38 “Маргаритка” – с ръководител Петър Иванов, танцова школа “Маргаритки” към ДГ 38 „Маргаритка”, Томислав Троев – пиано, Атанас Кателиев – победител в “Гласът на България” и други.

  На благотворителния концерт са поканени всички, които могат и имат желание да помогнат с каквото могат, за да може едно дете да получи шанс за бъдещето си.

  Дарителска сметка:

  IBAN: BG 72TTBB94001527219179 BIC: TTBBBG22

  Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

  https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-vanko-850/

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *