• Varna
  11°
  ниска облачност
  Влажност: 58%
  Вятър: 5m/s WNW
  Коледни картички и календар предлагат благотворително от Карин дом
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Коледа Карин дом

  Коледни картички, календар за 2020 и идеи за подаръци предлагат децата и екипът на Карин дом в рамките на благотворителна коледна кампания. По време на “голямото рисуване” децата се размечтаха за различни подаръци и много се зарадваха, че този любим празник наближава. Занималнята в Карин дом беше превърната в арт-ателие, а децата много бързо влязоха в ролята на умели художници и трудно се разделиха с четките и боите.

  С децата рисуваха Стели Чакърова, автор на очарователната визия на фестивал “Усмихни се, Карин дом” 2019 и варненският художник Николай Русев.

  Коледният календар за 2020г. е вдъхновен от Монтесори философията и дългогодишния опит на нашите педагози в прилагането на метода, както при обучението на деца със специални потребности, така и при всички деца още от ранна възраст.

  Със средствата от кампанията, Карин дом ще стартира програма ,,Шанс за равни възможности”. Целта е специалистите от центъра да предложат безплатни консултации и помогнат деца, които имат забавяне в областите на развитие, затруднения в общуването, както и с вече диагностицирано състояние. В програмата ще могат да се включат напълно безплатно семейства, както от Варна, така и от страната.

  Картички и календари на Карин дом много скоро ще могат да намерят и в популярни магазини и заведения, както и на предстоящи коледни базари. Ще гостуваме и на компании, в офисите на които ще представим освен картичките и календарите ни, но и кулинарната книга на Карин дом “Семейно готвене по Монтесори”, образователни карти за родители, топли шалове и коледни сладки и играчки и още изненади…

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *