ТЕЛЕЦ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година за всички и се разкриват прекрасни шансове да разчупят границите на възможното при себе си  като разширят кръга на своето влияние, включително с властимащи персони, може и такива, които са извън близкото обкръжение.  Колкото са по-високи амбициите ви, афиширате своите способности, дори се саморекламирате,  стремите се да повишавате вашите знания или квалификация, толкова по-значими успехи ще имате.

Сега е моментът да постигнете своеобразни върхови възможности, дори такива, до които не сте се добирали до този момент, към тази тенденция са най-податливи родените през първи деканат на  знака, но и всички останали  в различна степен.  През първата част на 2020-та година вие трябва да сте максимално инициативни в избраното от вас направление, за да постигнете резултати, на които после ще разчитате дълго, да кажем- през втората част на полугодието.

През пролетта на 2020 година хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл, ще обсебват вниманието ви, ще разгръщат нови перспективи на развитие пред вас, ще ви дават варианти, стига да искате, стига да ги приемете, въпрос на избор е  какво ще предпочетете.

Ако през това време ви интересуват далечни пътувания, включително зад граница, разрешаване на юридически дела  или други правни спорове- то те могат да се развият напълно във ваша полза, особено,  ако ги стартирате от януари и до март  2020 година.   През  май, юни и юли  ще трябва да сте по-внимателни към вашето финансово състояние, възможно е да предприемете действия, които да повишат разходите, ако това са обмислени инвестиции, вероятно всичко е наред, но това няма да бъде благоприятно време да влагате крупни суми в определени покупки.

Това ще е благоприятен период   да си върнете нещо изгубено, което ви се полага по право,  с което не е трябвало да се разделяте- любов, пари, източници на доходи и т.н.  През май и юни вие ще преосмислите всичко ценно за вас, то ще придобие  нова стойност, не бива да бързате през това време да вземате окончателни решения, а по-скоро да се движите според случващото се, по посока на най-малкото съпротивление, защото срещу течението едва ли ще стигнете далеч. Онова което е ваше и си заслужава- ще остане в живота ви, а другото, което си отиде, значи няма  място във вашия живот.

Същевременно през май и юни- вие ще сте социално много активни, няма да ви липсва внимание и подкрепа,  може да се оказвате в център от внимание и събития, това е много подходящ период да привлечете на ваша страна- съмишленици, партньори, от чиято енергия, морална и материална подкрепа  ще можете да се възползвате. Същевременно, това може да е време, през което трябва да се справяте и с повишена конкуренция, ако взаимствате идеи от нея, ще спечелите, но все пак е добре да избягвате пряка конфронтация, която по-скоро ще води до загуби. От юли и до края на годината  вие перманентно може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът.

От една страна може да ви е трудно да се разделите с вид статукво, а от друга-  нещо тайно, съблазнително, паралелно като възможност ще ви влече и разколебава кой път да изберете. През това време можете да се доберете до нерегламентирани източници на доходи, да имате  не явна опека   от определени персони, които да допринасят за благосъстоянието ви, а може и действително  да решите да пътувате, да смените средата си на съществуване.

През това време, ако сте сами може да започнете връзка, която е с личност- в твърде различна от вас самите- социална, възрастова или друга разлика.

През втората част на 2020-та година  вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта, която не сте склонни да  афиширате, също- да оформите нови и по-далечни перспективи на развитие.

През цялата втора част на 2020 година ще се тества за устойчивост  ваши проекти, идеи- в личен или делови аспект, по един съвсем естествен начин вие ще прелистите нова страница в живота си, едни хора и обстоятелства ще останат зад гърба ви за сметка на нови, които ще нахлуят  с нови договори, предложения..

Твърде вероятно е в края на годината всичко гореописано  да смени декорите около вас, защото сте се преместили на ново място или понеже заемате други позиции в колектив, напълно възможно е- те да бъдат по-печеливши, благоприятни за вас. През втората част на годината, колкото по-малко  прокламирате, онова, към което се стремите, толкова повече ще нараства вероятността- да го реализирате на практика.

Повечето от вас интуитивно ще усещат това и животът им ще се раздели на два пласта- един по- видим  и друг, който действа дълбоко под повърхността, но за сметка на това пък ще преобрази живота в по-далечна перспектива и през идните години…