• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Премиерът се среща с феновете на Левски
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  borisov

  Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с феновете на Левски този петък, съобщава Спортал.

  В началото на седмицата Националният клуб на привържениците на Левски заяви желанието си за срещата с премиера. Това стана, след като беше изнесена информация за среща между фенове и Васил Божков.

  „Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към “Левски” да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния“, написаха преди дни от Националния клуб на привържениците на Левски.

  Повод за искането на феновете е, че са сериозно притеснени след срещата с Васил Божков, на която той обяви, че клубът ще фалира, ако му бъде фалиран бизнеса с “Национална лотария”. Самият бизнесмен приветства привържениците да искат среща Борисов.

  Sportal.bg научил, че такава среща ще се състои в петък, като главен инициатор за нея бил министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който искал възможно най-бързо двете страни да се срещнат и да говорят, за да не се създава излишно напрежение. Председателят на НКП Степан Хиндлиян ще води делегацията на “сините” фенове при Борисов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg