• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Цветомир Найденов с тежки обвинения към Божков
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  цветомир найденов

  „Мен също ме притеснява темата за изнасилванията. Аз имам дъщеря на 16 и това нещо трябва да престане. Чувал съм, че Божков дърпа момичета и жени по нощните заведения. Чувал съм за женската тоалетна на един бар, в неговия офис също. Чувал съм, че прави видеозаснемания на тези посегателства“. Това заяви в интервю за Novini.bg собственикът на Efbet Цветомир Найденов, който по-рано разкри, че Божков е изнасилвал жени.

  Найденов посочи и че има подадени жалби във тази връзка срещу издирвания Божков.

  „Силно се надявам след този медиен шум тези жалби да видят бял свят. За такива неща трябва да се лежи много дълго в затвора”, категоричен бе Найденов.

  „Това е обществена тайна. Казах просто каквото знам. Познавам две-три момичета, които са станали жертва на такива посегателства от него. Може ли човек на 63 години четвъртък, петък и събота вечер да е по нощните заведения? Има камери, има свидетели“, разкри Найденов.

  Относно отправените заплахи за ликвидиране от Божков към него и семейството му, собственикът на  Efbet обясни, че не може да даде подробности, тъй като тече разследване.

  Той разкри още, че Божков е организирал хакерска атака срещу сайта на Efbet, както и срещу тези на Novini.bg, и на Sportal.bg., като официалните органи за информирани.

  Той още веднъж изказа готовност да помогне на Левски

  „Преди 7 години станах за пръв път спонсор на Левски и до идването на Божков бях такъв. Ако нещо се случи с генералния спонсор на Левски, ние сме готови отново да се върнем и да станем спонсор, стига новите собственици да го искат“, заяви Найденов и успокои сините фенове, че Левски го е имало 100 години преди Национална лотария.

  „Ще го има и 1000 години след Национална лотария“, смята той.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg