• Варна
  2°
  разкъсана облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 1m/s S
  Шеф на Спартак Варна с два варианта за управление на клуба
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  спартак

  Шефът на УС на Спартак Борислав Георгиев – Бобъра, който заедно с други четирима члена на управата е в оставка, сподели как ще протече извънредното Общо събрание на клуба в понеделник. Форумът започва в 17 часа във Фестивалния и конгресен център.

  „Феновете ни знаят колко пари трябват за издръжката на отбора до юни. Казах им го на предното събрание. Разбрахме се, в понеделник те да предложат алтернативен екип, който да управлява. Ако го направят, аз и моите колеги, които управлявахме досега, напускаме. Ако феновете не предложат екип, аз ще предложа мой нов екип и ще се гласува за него.”, заяви Бобъра.

  Той уточни, че ако си тръгне, няма да има драма, тъй като е дошъл в Спартак, за да му помага.

  „В далечната 1995-а пристигнах в Спартак и оттогава го заобичах. Като ръководител, вложих страст, енергия и отдаденост към клуба, и не съм взел нито стотинка от Спартак. Искам нещата да се случат по най-добрия начин за клуба, но затова трябват също време, търпение и разум.”, призна Георгиев.

  Запитан, вярва ли, че ако остане на власт, Спартак може да се спаси от изпадане, той каза: „Наясно сме, че ще е много трудно, но ние ще борим докрай да оцелеем и докато имаме теоретични шансове, няма да се предадем. Ако не успеем да се спасим, продължаваме по план – да развиваме качествата на младите си футболисти и да възстановим възможно най-бързо единия терен на „Локомотив”, а после да направим и втория. Целта е в школата да се работи професионално и да се произвеждат кадри за представителния ни тим. За да стане това, трябва да предоставим необходимите условия за работа с талантите.”

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg