• Варна
  7°
  слаб дъжд
  Влажност: 75%
  Вятър: 5m/s NE
  Сдружение “Стратегия за развитие на футбола в град Варна” събира легенди
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  big_121b8

  Сдружение с нестопанска цел “Стратегия за развитието на футбола в град Варна” ще проведе събрание на 21 февруари петък от 17 часа в “Графити”.

  Както е известно, в управителния съвет на сдружението са Благой Калфов, които е и председател, Иван Василев и адвокат Христо Боев. Членове на контролния съвет са собственикът на Черно море Марин Митев, Вахан Ангатян и Красимир Маринов, а сред 52-мата учредители са футболни легенди на Варна от няколко поколения, сред които Божил Колев и Красимир Зафиров.

  Сдружението бе основано преди 3 години, като председателят на УС Благой Калфов разкри пред учредителите как се стигнало до идеята да го учредят.

  “Тази идея бе на г-н Марин Митев и се радвам, че след няколко разговора с него успяхме да я осъществим. Всъщност подобна идея са имали и поколения варненски футболисти, но благодарение на г-н Митев това сдружение вече е факт и мисля че е дошло времето хора с водещи позиции в обществения живот да съдействат да бъде променен начина на работа във варненския футбол, за да може след 3,4,5 години да има той едно много успешно бъдеще”, заяви Калфов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg