• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Вицепремиерът Марияна Николова инспектира строителните дейности по изграждането на българския павилион на ЕКСПО ДУБАЙ 2020
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Николова

  „Убедени сме, че са налице предпоставки за развитие на взаимноизгодно сътрудничество в редица перспективни и важни за България и Обединените арабски емирства области“. С тези думи заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова започна разговора си с Рийм Ал Хашими, държавен министър за международното сътрудничество на ОАЕ, отговарящ за ЕКСПО ДУБАЙ 2020. Това съобщиха от пресцентъра.

  Вицепремиерът Николова и държавният министър Ал Хашими обсъдиха подготовката на българския павилион, която към настоящия момент върви с договорените темпове. „Българското правителство работи активно по изграждането на павилиона на ЕКСПО ДУБАЙ 2020 и цялостната организация на нашето представяне“, заяви заместник министър-председателят Николова. Вицепремиерът благодари за предоставената възможност България да се включи в най-престижното световно изложение.

  Държавният министър за международното сътрудничество на ОАЕ Ал Хашими изрази готовност за пълно съдействие по отношение на организацията на българското участие в ЕКСПО ДУБАЙ 2020. След срещата, вицепремиерът Николова, която прие да се ангажира с подготовката на българското представяне в изложението, инспектира строителните дейности по изграждането на националния ни павилион на ЕКСПО ДУБАЙ 2020.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg