• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  NO MERCY пристига в България за ФЕСТИВАЛА НА ЦАЦАТА
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Майстори на комедията

  Подготовката за лятната фиеста вече започна, очаквайте много морски изненади!

  имата почти отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести! Затова нямаме търпение да обявим, че традиционният Фестивал на Цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020, отново в Кранево, разбира се!

  Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy!

  Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата  Where Do You Go”, “Please Don’t Go”, “Hello–How Are You”, “When I Die” и “Kiss You All Over.”  , така че подгответе за много танци и добро настроение.

  В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група КонтролМайсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов!

  Контрол

  Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

  Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кинокулинарни демонстрации и много други забавления.

  Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

  Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

  Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на Цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

   

   

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg