• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Георги Харизанов: Румен Радев се опитва да се изкара жертва
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Георги Харизанов

  Твърдението, че ДАНС подслушва президента, е дълбоко невярно и президентът го знае, посочи той

  Президентът Румен Радев се опитва в аванс да се изкара като жертва след разпространените от прокуратурата записи между него и шефа на Военновъздушните сили. Това заяви Георги Харизанов от Института за дясна политика пред Нова ТВ.

  „Планетата не спря да се върти нито след като президентът си оттегли доверието от правителството, нито след вчерашните му изявления. Те показват една изключителна припряност, но опитът да бъдат подменени фактите не мисля, че ще сработи“, посочи той.

  Харизанов припомни и фактите:

  „Специализираната прокуратура разследва ВВС по съмнение за корупционни сделки за много пари с частни компании. Обектът на разследването води разговор с президента. Да се говори, че ДАНС подслушва българския президент, е дълбока невярно. Радев много добре го знае и не му прави чест да лъже толкова грозно при публичните си изявления“.

  По думите на Георги Харизанов премиерът се опитва да води политика на добри взаимоотношения с всички геополитически играчи. Според него голямата щета е президентът да нарича проверка на Антикорупционната комисия „простотия”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg