• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Обучението в МУ-Варна преминава в електронна форма, предварителните изпити се отлагат за неопределено време
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  16_13_10_89833226_2433618556948770_8148763565763854336_n

  Във връзка с решение на Народното събрание на Република България за обявяване на извънредно положение в страната, предвид увеличаването на броя на установените случаи на заразени с Корона вирус ( COVID- 19), считано от 14.03.2020 г. обучението по всички специалности в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“– Варна, в това число и към ЦПО, ще се провежда по утвърдения график чрез електронната система Blackboard на университета, както и чрез други технически методи, средства и платформи за електронно обучение, въведени в обучителния процес.

  Предварителните изпити, предвидени за 28.03.2020 г. и 11.04.2020 г. се отлагат за неопределено време. Подаването на заявления за участие в кандидатстудентски изпити ще се извършва само по електронен път.

  Екипът на ИЦЕДО разработва необходимите инструкции за преминаване към онлайн обучение. За студентите, които още в понеделник ще е нужно да започнат своите занятия в платформата, препоръчваме да се запознаят с инструмента Discussion Board (Discussions) / Табло за дискусии (Дискусии). Очаквайте инструкционни ресурси за използването на Форуми (дискусии) и виртуална класна стая – Blackboard Collaborate. При необходимост можете да пишете на е-mail адрес elearn@mu-varna.bg.  

  Считано от 14. 03 библиотеката на МУ-Варна няма да работи с читатели. Осигурява се електронно обслужване и отдалечен достъп до ресурси: AccessMedicine, UpToDate, видео атласа по анатомия на Acland и др., Те могат да се ползват чрез отдалечен достъп с потребителско име и парола. За заявки за пароли за достъп, моля ползвайте сайта на Библиотеката на МУ-Варна (подаване на електронни формуляри и заявки) или пишете директно на library@mu-varna.bg.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg