• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Отлага се церемонията по връчване на наградите „Икар“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Икар

  „Да оставим емоциите настрана и да включим радиото. Имаме шанс да спасим човешки животи“, призовава Христо Мутафчиев

  Отлага се церемонията по връчване на наградите „ИКАР“, съобщават от Съюза на артистите в България.

  Преди седмица председателят на САБ Христо Мутафчиев заяви, че въпреки извънредното положение наградите ще бъдат връчени, макар и без публика. Заради разпространението на вируса в България и нарасналата опасност обаче, церемонията се отменя.

  „На този етап Софийският театрален салон отлага поетапно всички публични събития, които са част от програмата. Нека да потушим емоцията си и да включим рациото! Имаме шанс да спасим човешки животи, на приятелите си, на семействата си и на бабите и дядовците си“, призовава председателят на Съюза на артистите.

  „Над 3000 души гледаха първия лайф на Театър Възраждане и двойно повече гледаха втория. Поздравявам колегите и апелриам да бъдат внимателни, когато се събират в театъра“, казва в изявлението си той.

  „Използвам възможността да споделя информацията на Столична община и Социалния патронаж, които подпомагат възрастните хора, такива с хронични заболявания или със затруднено придвижване. Доставка по домовете на лекарства и храна може да бъде заявена на телефони: 028188522 и 028188523!

  „Изказваме благодарност към всички свои партньори за подкрепата и за солидарността“, заявява още Мутафчиев.

  По думите му Софийският театрален салон не би бил същият без подкрепата на редица партньори, приятели и колеги в този труден момент.

  „На 27 март ще отбележим заедно с всички Световния ден на театъра, но този път от своите домове! А наградите “ИКАР” ще бъдат връчени, след като отмине настоящата извънредна ситуация“, посочва той.

  „Бих искал да Ви уверя, че ще се срещнем отново!“, категоричен е Христо Мутафчиев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg