• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Националите по футбол аплодираха отбора на българските медици
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Национален отбор футбол

  Футболните национали на България ръкопляскаха и благодариха на родните медици, които се борят с пандемията, причинена от коронавируса.

  Треньори и играчи от мъжкия, младежкия и дамски национални отбори, лекари, физиотерапевти, масажисти и служители на БФС се превърнаха в отбор от фенове на българските лекари и им ръкопляскаха дълго за усилията.

  “В момент, в който футболът е на заден план, бих желал да отправя специално послание от името на българските национални отбори. Искаме да благодарим на лекарите и всички медицински лица, които правят невъзможното и рискуват собственото си здраве, за да се грижат за нашето. Благодарности и аплодисменти за всички”, заяви селекционерът на мъжкия национален тим Георги Дерменджиев и стана на крака, за да награди медиците с аплодисменти.

  А след това започна вълната от клипчета, заснети в домашни условия. Включи се и отказалият се от националния отбор вече бивш капитан Ивелин Попов. Но в “този мач” той отново беше рамо до рамо с колегите си.

  “Скъпи доктори, медици, медицински сестри. Искам да ви благодаря за това, което правите. За всички безсънни нощи, които изтърпявате. Вие сте на първа линия в борбата срещу този коварен вирус. Най-малкото, което можем да направим с колегите, е да ви наградим с нашите аплодисменти”, заяви от Русия Ивелин Попов.Вижте мотивиращия клип.

  “Сега вие сте отбор, а ние сме вашите фенове. Респект и благодарности”, каза селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров.

  “Останете си вкъщи. Спазвайте инструкциите на националния щаб. Стриктната хигиена и социалната изолация са особено важни. Подкрепете българските медици, за да може заедно да преборим заразата”, каза лекарят на мъжкия национален отбор Бисер Бочев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg