• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Десислава Атанасова: Всички предложени мерки са за доброто на хората
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Десислава Атанасова

  В днешната ситуация не бива да има опозиционност, коментира поведението на БСП Атанасова

  Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не само мерките и заплащането на осигуровките от страна на държавата, но и всички средства от Българската банка за развитие към бизнеса. Това заяви пред bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

  Тя коментира и поведението на депутатите от БСП. „Не разбирам защо колегите от БСП не ни приемат аргументите. В днешната ситуация не бива да има опозиционност“, заяви Атанасова.

  Тя припомни, че глобата за разходка в парка е намалена от 5000 на 300 лева, а при повторно нарушение санкцията ще е 1000 лева.

  ,,Хората вече отдавна са наясно с това какви са ползите от носенето на маска. Просто няма други мерки, които да действат адекватно в тази криза. Хората трябва да разберат, че всички мерки, които предприемаме, са за да опазят здравето и живота им”, каза още Атанасова.

  Тя обясни, че колежките ѝ от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които дадоха положителни проби за COVID-19, са в добро здравословно състояние.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg