• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Ректорът на МУ-Варна проф. д-р Валентин Игнатов, д.м. с приветствие по повод 7-ми април
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  проф Игнатов, ректор МУ
  Снимка.МУ

  Ректорът на Медицински университет – Варна проф.д-р Валентин Игнатов, д.м.  поздрави своите колеги по случай празника.

  Уважаеми колеги,
  За мен е удоволствие и чест да Ви поздравя по повод 7-ми април – деня на здравният работник.
  Всеки човек носи в сърцето си надежда и вяра към хората в бели престилки. Всеки пациент е благодарен на лекарите, върнали му здравето. Всички ние, свързани професионално да се грижим и съхраняваме тази най-висша човешка ценност, знаем колко усилия, умения и висока отговорност изисква това.
  В тежкото време, в което се намираме днес, именно здравните работници са тези, благодарение на които запазваме надеждата и вярата за утрешния ден. Днес хората, смирени пред глобалната пандемия, ясно отчитат, че именно здравните специалисти са съвременните герои, които със знания и умения, с напрежение, усилия и жертвоготовност се борят ежедневно за човешкото здраве и живот. Медиците днес са мобилизирали силите си без фиксирано работно време, почивка и пауза, защото имат призвание! Призвание, за което се изисква голямо сърце и много любов!
  Благодаря Ви, че чрез вашите действия на истински професионалисти, затвърждавате доверието към медицинската професия и утвърждавате авторитета към цялото съсловие. Желая на всички здраве, оптимизъм и вяра, за да можем да продължим да се борим за поддържането на качествен живот на пациентите и опазване здравето на нацията ни.
  Честит празник!

  Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м.  Ректор на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“- Варна

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg