• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Министър Кралев: Поздравявам честните и всеотдайни хора, за които Хипократовата клетва не е отживелица, а дълг към човешкото здраве
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Красен Кралев

  Световния ден на здравето, 7 април, честити на всички здравни работници Министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

  “Днес отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник. Честит празник на всички колеги, лекари, зъболекари, сестри, акушерки, фармацевти и здравни работници, посветили живота си на каузата да опазват здравето на хората в България!
  Много от Вас днес са на предна линия в борбата с пандемията и осигуряват висококачествено лечение и грижи. Поздравявам честните и всеотдайни хора, за които Хипократовата клетва не е отживелица и формалност, а всекидневно изпълняване на дълга към човешкото здраве.
  Здравето на човека е висша ценност, защото е предпоставка за качествен и достоен живот и е важен фактор за просперитета на всяка държава.
  Вашата професия изисква постоянно усъвършенстване, готовност решения и действия в реално време, когато секундите са решаващи. Затова в този празничен ден Ви пожелавам да сте здрави и занапред да бъдете все така всеотдайни и неуморни в грижите за здравето на всички българи!”

  Това написа във “Фейсбук” министър Красен Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg