• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Нетфлийт на Нетера вече предава данни за отчитане на тол такси
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  NetFleet

  Българският телеком си партнира успешно с Тол БГ и осигурява висококачествена услуга на своите клиенти.

  Нетфлийт на Нетера вече е свързана със системата за отчитане на тол такси и успешно предава данните за своите клиенти. Това се случва без да е нужно в превозните средства да се монтират допълнителни устройства, а обратната връзка от Тол БГ и АПИ е, че се получават висококачествени данни, без нито един установен до момента проблем.

  От 4 април досега Нетфлийт осигурява услугата за разнородни тежкотоварни превозни средства като камиони, цистерни за гориво, самосвали, тирове, багери, комбайни и др., като до края на седмицата се очаква компаниите, които се възползват, да се удвоят.

  До края на извънредното положение е гратисният период, в който всички собственици на тежкотоварна техника и превози трябва да обезпечат заплащането на тол такси. Нетфлийт използва активно периода да преоборудва и осигури връзка на своите клиенти към системата, за да започнат да работят нормално и по правилата.

  GPS устройството на NetFleet се монтира в превозното средство и изпраща данни за неговото местоположение и маршрут. Това е необходимо за генериране на т.н. тол декларации. Услугата е безплатна и се изпълнява чрез GNSS (глобалната навигационна сателитна система). Нетера е одобрен подизпълнител на Тол БГ ЕООД – доставчик на декларирани данни https://www.tollbg.eu/registri/.

  В същото време устройствата, предлагани от Нетфлийт, са отлично решение за управление на тирове, механизирана и селскостопанска техника и автопаркове. Нетфлийт е система за проследяване на превозни средства, която ви помага да оптимизирате всички разходи, свързани с тях. Тя ви гарантира отдалечен контрол и локализиране в реално време на над 50 показателя: ниво и разход на гориво, посока на движение, температура и обороти на двигателя, ускорение, сервизни справки и мн. др.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg