• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Синът на Лъчезар Иванов: Гледах си в телефона, не видях катастрофата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  kata

  В деня на фаталния инцидент, при който загина Милен Цветков, Георги бяга от местопроизшествието

  Синът на депутата Лъчезар Иванов, който е един от двамата спътници на Кристиан Николов, предизвикал катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, проговори пред bTV.

  „В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми“, това разкри Георги Иванов, който беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента.

  Вчера той беше освободен от ареста. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието. Ден по-късно се предава в полицията. Казва, че не помни нищо от фаталния удар. След като бе освободен от ареста, в дома му се извършва обиск. По думите му той е без основание.

  „Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, който е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства и ми приложиха физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна“, казва още момчето. „Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха“, допълва той.

  Срещу Георги Иванов и другият спътник на Кристиан в колата – Симона, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление – затаяване на истината.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg