• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Как ще изглеждат самолетните седалки в бъдеще?
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  седалки самолет
  Снимка:AvioInteriors

  Интересни предложения за разположението на седалките в самолетите в бъдеще е представила италианската  компания Avio Interiors , която е специализирана в дизайна на продукти за авиацията.

  Заради разпространението на COVID-19, авиокомпаниите по цял свят бяха принудени да отменят множество полети. Въпросът как ще можем да летим безопасно в бъдеще спазвайки социална дистанция обаче стои на дневен ред, съобщават от Bulgaria OnAir.

  Едно от предложенията наречено Glasssafe , е средното място от тройката седалки да се постави в противоположна посока на страничните. Седалките да бъдат редуцирани от три на две и да са разположени противоположно една на друга, с цел осигуряване на максимална дистанция също е възможна опция.

  Janus Seat – да се създаде ефект на индивидуална мини кабина за всеки пътник, като бъдат инсталирани специални прозрачни или плътни щитове е другото предложение на компанията. Материалът, от който да бъдат направени защитните прегради може да е прозрачен или плътен.Седалките ще бъдат лесни за почистване и дезинфекция, се казваоще в съобщението.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg