• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Комплекс “Приморски” остава затворен въпреки разхлабването на мерките
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: visit.varna.bg
  Снимка: visit.varna.bg

  Басейните в Плувен комплекс “Приморски” няма да може да се ползват от варненци въпреки отмяната на част от противоепидемичните мерки, която влиза в сила от днес. Както е известно, здравният министър Кирил Ананиев със своя заповед, разреши посещенията на самостоятелни плувни комплекси и басейни.

  Проверка на varnautre.bg установи, че басейните в “Приморски” са празни, а кога ще започнат да функционират официална информация няма. Причината е необходимост от извършване на ремонтни дейности, за които все още няма яснота кога ще стартират. “Трябва да се сменят изпочупени плочки, след което са необходими поне 4 дни, за да се измият басейните и едва тогава да се напълнят с вода”, казаха за varnautre.bg запознати.

  Опитахме се да се свържем с един от отговорниците на ПК “Приморски” Марин Маринов, но телефоните за контакт в сайта не отговарят.

  Потърсихме за коментар зам. кмета на Община Варна Коста Базитов, който обясни, че възложена поверка на Директора на общинското предприятие спорт-Варна Венцислав Младенов и се очаква по-късно днес да има повече информация. Базитов бе категоричен, че възможно в най-скоро време басейните ще бъдат готови за ползване, но така и не се ангажира със срокове.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg