• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Саша Топчов: Ще запазим отбора, почваме да тренираме в края на месеца
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Саша Топчов

  Изпълнителният директор на баскетболния Черно море Тича Саша Топчов говори в интервю за Дарик радио за това какво се случва с мъжкия тим и подрастващите от школата в момента и кога очаква да стартира тренировъчният процес. Той бе категоричен, че през следващия сезон клубът ще си постави още по-високи цели.

  „Все още нямаме възобновен тренировъчен процес. Знаете, че още нямаме право да тренираме. Очакваме това да се случи до края на месеца и да започнат всички деца да се връщат в залата, за да стартираме с подготовката за републиканските първенства, където ни предстоят финали с всички подрастващи групи.

  Относно състезателите от мъжкия отбор, те също са си вкъщи, защото още нямат право да тренират. Мислим за нова селекция. Чакаме да свърши всичко с пандемията, за да можем да започнем да работим и ние”.

  Запитан дали ще бъде запазено ядрото на мъжкия отбор, Саша Топчов отвърна: „Знаете, че 90% от нашите играчи са от Варна. Идеята ни е да развиваме играчи от нашата школа. Мисля, че повечето от момчетата ще останат в клуба. Гледаме и към други състезатели, излезли от школата. Целта ни е да направим един сплотен колектив, който да постигне още по-добри резултати от тази година. Спомняте си, че когато казахме в началото на сезона,че ще сме в средата на таблицата, всички се смееха. Никой не вярваше как ще стане това, но нещата се случиха. Сега нашата цел е стъпка по-нагоре. Ще се опитаме да създадем всички условия, за да го постигнем”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg