• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Бизнесът и правителството представиха платформата „Преоткрий България“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  ПБългария

  Бизнесът представи онлайн резервационна система „Преоткрий България”, в която всички хотели и ресторанти ще могат да публикуват своите оферти за лятна ваканция, резервации за ресторанти, платформата стартира в началото на юниТова съобщиха на брифинг представители на големи вериги магазини у нас, цитирани от Darik.

  Платформата е насочена към потребителите, обясни министърът на икономиката Емил Караниколов.

  Георги Пирински от „Метро България” съобщи, че и много други компании участват в тази коалиция в полза на българското общество. Целта е да направим сигурен продукт за българския потребител на услуга, както и за чужденците впоследствие.

  Втора точка от тази програма е да върнем българските храни в менютата на ресторантите, задължително условие се явява за хотели и ресторанти да предлагат български храни и ястия, произведени от продукти, предоставени от български предприятия и фермери, включително малки фермери.

  Трето, партньорите – широка група от международни и български компании от бизнеса, които застават зад тази кампания, ще вложат средства, с които ние да финансираме първоначалното зареждане на бизнеса да стартира, добави Пирински.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg