• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  2 автомобила горяха в центъра на Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Пожар в МБАЛ Св. Анна (1)

  Забравен на котлона съд с мазнина подпали кухня във Владиславово

  Два са регистрираните пожари с материални щети през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

  На 26.05.2020 г., в 17:03 ч. е съобщено за пожар в кухня на апартамент в бл. 53 в жк „Вл. Варненчик“ ет.4. На място е изпратен 1 противопожарен автомобил, екипът на който е погасил пожара. Унищожени са кухненските шкафове в помещението и 2 кв.м. ПВЦ дограма, опушени са около 50 кв.м. стени. Предполагаема причина за пожара е неправилно ползване на нагревателни уреди – забравен включен котлон със съд с мазнина върху него.

  На 27.05. т.г., в 01:59 часа, е съобщено, че на ул. „Г. Бенковски“ 53 горят ПВЦ-контейнер за отпадъци и лек автомобил. На място е изпратен 1 противопожарен автомобил, който погасява горенето. При пожара са увредени л.а. „Пежо 206“ – предна и задна десни гуми, предна и задна дясна врата, предно и задно стъкло, купе, арматурно табло и л.а. „Опел Астра“ на който са обгорели част от задната броня, дясно огледало, лайсна на задно дясно стъкло и боята на автомобила. Унищожен е и ПВЦ-контейнер за отпадъци. Предполагаема причина – небрежност при боравене с открит огън, извършва се проверка.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg