• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Заедно за Жани!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  жани

  Благотворителен базар в полза на 17-годишното момиче ще се организира на 8 юни на площада в Аксаково

  Община Аксаково е съорганизатор на благотворителен базар в полза на 17-годишната Жани от гр. Аксаково, която спешно се нуждае от помощ за набиране на средства за лечение в чужбина.Инициативата ще е на на 8 юни, от 10.00 до 20.00 часа на площада в центъра на града.

  Жани е на 17 години. От Аксаково. Вече е преминала няколко курса на химиотерапия, но онкологичното й заболяване не се повлиява достатъчно добре.

  Майка й се опитва да събере сумата от 32 хил.евро за да помогне на детето си в тази трудна борба.

  Можете да помогнете с дарение в платформата https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-jani-1863

  Банкова сметка:

  Жанет Иванова Иванова

  БАНКА – ДСК

  BG50STSA93000027088768

  BIC: STSABGSF

   

  “Здравейте, мили хора!

  Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно добро и борбено момиче – Жани на 17г.С това обръщение към вас искам да Ви помоля да ни помогнете да съберем необходимата сума за нейното лечение.През август 2017 дъщеря ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника.Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия.Те приключиха февруари месец 2018 и всички изследвания бяха добри.Но на 14 януари 2020г. се наложи да се премахне и далака също в град Плевен, поради връщане на заболяването.Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия.До момента има направени 3,но изследванията не показват очаквания ефект.Потърсихме мнение от Турция и оттам ни предлагат добро лечение.

  Поради провеждащото се лечение тя не може да посещава училище и да се среща с приятели свободно…въпреки това тя се справя отлично,благодарение на нейния борбен дух…мечтае много скоро да може отново да посещава любимото си място-залата за народни танци!!Въпреки неприятните странични ефекти от лечението,тя за миг не свали своята усмивка от лицето!!

  Силно се надяваме с ваша подкрепа да можем да съберем сумата много скоро!

  БЛАГОДАРИМ ВИ!”

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg