• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  От 15 юни допускат публика и на спортните мероприятия на закрито
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Волейбол Национален отбор (3)

  Зрителите трябва да се настаняват най-малко през 2 седалки

  Считано от 10.06.2020 г. се разрешават колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи, на открито, с публика, при заетост на местата до 30% от общия им капацитет, при настаняване на зрителите най-малко през 2 седалки или при спазване на дистанция от 1,5 м. Това гласи последната заповед на здравното министерство.

  Считано от 15.06.2020 г. се разрешават колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи, на закрито, с публика, при заетост на местата до 30% от общия им капацитет и при настаняване на зрителите най-малко през 2 седалки.

  Това нарежда министърът на здравеопазването със своя заповед, издадена днес.

  “Спортният живот в България е близо до своя цялостен рестарт. С министъра на здравеопзването Кирил Ананиев уточнихме всички важни текстове по заповедите, с които ще бъдат зарадвани всички. Това е поредната добра новина за българския спорт, след подновяването на футболния шампионат, допускането на зрители за мачовете от Първа лига и отварането на фитнес центровете, фитнес залите, басйените и плувните комплекси”, коментира в профила си в социалните мрежи министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg