• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  ФКЦ – Варна възобновява своята дейност от 15 юни
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  ФК-Варна
  Снимка:ФКЦ-Варна


  ФКЦ – Варна възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при пълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията. При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти – културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

  Билетният център на Фестивален и конгресен център отваря на 15 юни с работно време от 12 до 18 часа, от понеделник до неделя.

  Екипът е пренасочил собствени прояви и мероприятия на външни организатори за нови дати. Актуална информация може да намерите в сайта www.fccvarna.bg и Фейсбук страницата на комплекса.

  Освен за събития в залите на ФКЦ, билети за мероприятия на наши партньори в други зали в град Варна, може да закупите след 15 юни от билетния ни център или онлайн преди 15 юни от платформата www.fccvarna.bg.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg