• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Министерство на младежта и спорта
  Снимка: Министерство на младежта и спорта

  Състезанието се провежда под патронажа на министъра на младежта и спорта

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“, което се провежда под неговия патронаж. В двудневната надпревара на кортовете на Националния тенис център участие взимат изтъкнати професионалисти от различни области на обществения живот в страната – лекари, юристи, политици, бизнесмени и др.

  „За мен е огромна чест да бъда патрон на поредния турнир „ПИК Мастърс”. След дълга пауза нормалният спортен живот в страната постепенно се завръща и това е едно от първите състезания, които се провеждат в страната. Благодаря на организаторите, които за пореден път събират част от българския елит, за да могат да подпомогнат детския тенис. Огромно благодаря на всички участници в турнира. Знам, че усещането да бъдете на корта Ви е липсвало много през това време, затова Ви пожелавам успех и да се наслаждавате на хубави срещи. За пореден път искам да благодаря на моя приятел Недялко Недялков за организацията и усилията, които полага за подпомагане на българския спорт. Тенисът е един от спортовете, в които феърплейът е на високо ниво, така че съм сигурен, че честната игра ще бъде доминираща в тази надпревара”, заяви министър Кралев по време на откриването.

  И през тази година входните такси от участниците ще бъдат дарени на детските школи на Националния тенис център и ЦСКА. 24 аматьорски двойки взимат участие в турнира. Те са разделени в седем групи. Победителите ще станат ясни утре.

  На откриването на турнира присъстваха още директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев и директорът на Национален тенис център Георги Дончев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg