• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Министър Кралев с поздравителен адрес по повод Международния ден на спортния журналист
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Красен Кралев

  Поздравителен адрес от министър Кралев по повод Международния ден на спортния журналист:

  УВАЖАЕМИ СПОРТНИ ЖУРНАЛИСТИ,

   

  За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод Международния ден на спортния журналист – 2 юли!

  Честит празник на всички, които със своята дейност допринасят за популяризирането на спорта. Той е емоция, която заслужава да бъде усетена и изживяна от всички – атлети и зрители. Именно благодарение на Вашия труд хиляди български граждани имат възможността да се докоснат до магията, която спортът създава и да съпреживеят всеки един български успех.

  На днешния ден през 1924 година в Париж е създадена Международната асоциация на спортната преса, която днес обединява почти 150 национални съюзи. Празникът се отбелязва от 1995 година по инициатива на Международната асоциация на спортната преса.

  Днес целият свят се намира в особена ситуация поради пандемията от коронавирус и спортът, както и Вашата дейност, са поставени пред голямо изпитание. Но именно в това време Вие доказахте, че ролята Ви да показвате големите личности и победители е изключително важна. Показахте примери, които да следва всеки българин, разказахте истории, които да служат за вдъхновение във времето на изолация.

  Пожелавам Ви да бъдете свидетели на още много български спортни успехи, които да Ви донесат повод за радост и гордост. Да бъдеш спортен журналист не е само професия – това е призвание!

  Честит празник!

   

   

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg