• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  ЕНЕРГО-ПРО насърчава клиентите си да заплащат онлайн сметките за електроенергия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  онлайн услуги

  ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще подари таблет и 3 ваучера за пазаруване на свои клиенти, които са заплатили своята сметка за електроенергия през онлайн платформата на дружеството на адрес: https://vp.energo-pro.bg/.

  Участието в играта „Плати онлайн и спечели“ е напълно безплатно и в нея може да се включи всеки клиент на ЕНЕРГО-ПРО Продажби, който е заплатил сметката си за електроенергия през сайта на ЕНЕРГО-ПРО в периода 7 юли – 7 август 2020 година включително.

  За целта е необходимо да попълни своите данни в pop-up прозорец на началните страници на ЕНЕРГО-ПРО Варна и ЕНЕРГО-ПРО Продажби, като впише клиентски номер, имена на титуляр на партидата, телефонен номер и задължително потвърди, че е запознат с Правилата за участие и действително е извършил плащане през онлайн платформата. След приключване на играта на случаен принцип в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени четиримата печеливши участници. Те ще бъдат уведомени с телефонно обаждане в срок от 5 дни след тегленето.

  Новият начин за плащане на месечни задължения за консумирана енергия беше въведен от ЕНЕРГО-ПРО преди два месеца и вече отчита близо 10 000 плащания. Достатъчно е клиентите да разполагат с дебитна или кредитна карта и в две стъпки могат бързо, удобно и без допълнителни такси да погасят своите задължения без да се налага да посещават физически офис на ЕНЕРГО-ПРО или някой от партньорите на енергийния доставчик.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg