• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Нов сборен пункт за маратона Галата – Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Галата, маратон

  За първи път участниците ще се съберат не на Морска гара, а направо на старта – в местността „Карантината“ в кв. „Аспарухово“, пред паметника. Промяната се налага във връзка с епидемичната обстановка в страната.Събитието ще се проведе на 2 август, неделя.

  За улеснение на плувците, които нямат транспорт, във времето от 7,00 до 8,00 ч на интервал от 10 минути от Катедралата ще тръгва по един специален автобус, обозначен с информационна табела за маратона.

  Заявката за участие пред паметника на „Карантината“ е от 6,30 до 9,00 ч.

  Всички желаещи да участват в маратона трябва да се явят на сборния пункт с две попълнени и подписани декларации – за ангажимента самостоятелно да преплуват дистанцията и за съгласие за обработка на личните данни. Двете декларации могат от сайта на маратона www.varnamaraton.info, меню „Записване“.

  Срокът за онлайн регистрация в сайта на маратона изтича на 30 юли, четвъртък.

  Организатори на форума са ВМС на Република България, Община Варна и плувният шампион на България ПСК „Черно море“. Председател на Организационния комитет на юбилейното издание е кметът на Варна Иван Портних. Събитието е под патронажа на министъра на спорта Красен Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg