• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Честит патронен празник на УМБАЛ „Св. Марина“-Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  1 prof._Ignatov

  Приветствие до медиците отправи ректорът на МУ-Варна проф. д-р Валентин Игнатов

  Приветствие до медиците от УМБАЛ „Св. Марина“ по случай патронния празник на лечебното заведение, отправи ректорът на МУ-Варна проф. д-р Валентин Игнатов.

  Скъпи колеги,

  За мен е чест и удоволствие от името на академичната общност на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна и от свое име да поздравя всички лекари и здравни специалисти от най-голямата и модерна болница в Източна България УМБАЛ „Света Марина“- Варна по повод патронния празник.

  На този светъл празник изразявам своето уважение и признание към практикуващите медици, санитари и служители за професионализма, компетентността и висококвалифицираната грижа, която полагат ежедневно за здравето на пациентите, прилагайки най-съвременните и ефективни методи за диагностика и лечение.

  Уважаеми колеги, Вие генерирахте доверие и се развихте мащабно и в технологичен план. През годините на своето съществуване болницата се утвърди като водеща здравна институция, която държи на професионализма, отговорността и човешките взаимоотношения.

  Затова продължавайте да бъдете надеждата и подкрепа за пациентите и нуждаещите се! Нека Света Великомъченица Марина закриля всички ни. Бъдете здрави и дарявайте здраве!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg