• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Иванов: БСП има комуникация с Дубай
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  p1480674.m

  „Целта на тази ръка, която беше вдигната, беше може би тя да влезе в управлението не по демократичния и не по конституционния начин. А със служебен кабинет, който 3 месеца ще управлява без парламент, без санкции на парламента и няма да е избран от хората. Това е насилствен опит за завземане на властта от Президентството.“ Това каза пред bTV Александър Иванов от ГЕРБ.

  „Младите хора имат своите искания и аз мисля, че с това пренареждане, за което говори премиерът Борисов, ще се опитаме да бъдем вече не аналогови политици в дигиталния свят, което искат младите. Техните родители помнят управленията на БСП, никой не иска да се върнат те. Видя се, че всеки опит за яхване на протеста, се посреща от тълпата с нежелание“, допълни той.

  Депутатът от БСП Румен Гечев обясни, че вдигнатият юмрук бил за мафията.

  Двамата обсъждаха президента Румен Радев, който при първото си слизане при протестиращите, излезе от Президентството с вдигнат юмруг.

  “Всички ключови министерства на това правителство са поверени и от години се управляват от елита на „Движението за права и свободи“, като изпълнители са ГЕРБ и техните сателити. Самият факт, че се оттеглят тримата ключови министри с финансови потоци са повече от показателни”, заяви депутатът от БСП.

  На свой ред Иванов отрече това да е вярно и каза, че всъщност левицата се опитва да се откъсне от завещаното от тях, защото БСП е имала зам.-министър от ДПС. Исвен това депутатът от ГЕРБ намекна, че групата на БСП има комуникация с Дубай (където в момента се намира бизнесменът Васил Божков – б.р.).

  Румен Гечев беше категоричен, че твърденията за манипулиране на протестите от Дубай са несериозни.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg