• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Откриха обновената детска градина „Щурче” в с. Приселци
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  деца, детска градина

  Изцяло  обновената  Детска градина „Щурче” в с. Приселци бе открита. Гости в празничния ден бяха г-н Емануил Манолов – кмет на Община Аврен, г-н Боян Георгиев – заместник-кмет на Община Аврен, г-жа Светлана Георгиева – председател на Общински съвет – Аврен, г-н Слави Кирязов – кмет на с. Приселци, служители от Общинска администрация – Аврен, родители, жители и гости на село Приселци, съобщиха от Община Аврен.

  Детската градина в село Приселци отваря врати за първи път през 1990 г. в къща, която е принадлежала на бившето АПК с капацитет 10 – 16 деца. До този момент децата са посещавали детски градини в съседните населени места.

  Поради нарастващия брой на децата в село Приселци и необходимостта от по-голяма детска градина, тя е преместена през 2004 г. в сградата, която е строена за поликлиника. Със средства по проект е извършен цялостен вътрешен ремонт на сградата и дворното пространство. Обзавеждането на помещенията е изцяло ново. Създадени са модерни, съвременни условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg