• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненски ученици се запознаха с бойни спортове на специална шампионска демонстрация
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  ТИМ

  Децата бяха гости в залата на СКБИ “ТИМ”

  Ученици от варненското частно средно училище “Аз съм българче” гостуваха в залата на спортния клуб за бойни изкуства ТИМ. Главният треньор на клуба, майстора на спорта Красимир Димов, заедно с двамата шампиони по кикбокс и муай тай от клуба – Жулиян Желев и Пламен Колев, направиха презентация на бойните спортове кикбокс и муай тай.

  ТИМ1

  След кратко обяснение относно възникването и развитието на кикбокс и муай тай Краси, Жулиян и Пламен направиха демонстрация на ударните техники в тези два бойни спорта.

  ТИМ 2

  За финал малчуганите имаха възможността да проведат една истинска тренировка с истински шампиони.

  Пламен Колев

  Припомняме, че Пламен Колев се подготвяше за второто си участие на световното първенство в Тайланд, което бе отмемено заради пандемията от коронавирус. При дебюта си на най-големия форум по муай тай състезателят на СКБИ ТИМ се завърна с бронз.

  ТИМ Краси

  Негов треньор е легендата в този спорт – Красимир Димов, който е носител на първия медал за България от световното първенство в Тайланд през 2002 година. Година по-късно става бронзов медалист от същия форум. През 2004 г. печели европейска, балканска и средиземноморска титла по кикбокс и става шампион по  “бой без правила” от турнир във Варна. През 2005 г. е носител на интерконтинентална титла по бокс за професионалисти -Тайланд. Красимир Димов е многократен шампион на България по кикбокс и муай-тай. Номиниран е в десетката на най-добрите спортисти на страната през 2005 г. и на най-добрите спортисти на Варна за 2002, 2003, 2004, 2005 и 2006 г. Международен рефер по муай-тай, категория А. Носител е на наградата за най-добър треньор и най-добър съдия от турнир в Румъния през 2014 г.

  ТИМ с деца

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg