• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Да помогнем на Мария да победи рака
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  resize_mariya

  36-годишната майка на 10-годишно момченце се нуждае от средства, за да продължи лечението си От подкрепа и финансова помощ се нуждае Мария Тодорова от Перник, за да спечели битката за живота. Младата жена е с диагноза карцином на белия дроб. За коварното заболяване тя разбира в края на 2019 г. Мария е на 36 години и е майка на 10-годишно момченце.

  През миналата година тя се развежда със съпруга си, а няколко месеца по-късно се разболява.

  Започва продължително лечение за пневмония, лекарите сменят няколко терапии, но без резултата. Изпращат я на пулмолог и след няколко изследвания диагнозата е поставена. “На 8 октомври чух, това което никой не иска да чува, че имам рак – нискодиференциран аденокарцином на белият дроб”, споделя Мария.

  Бързо прави се скенер и ПЕТ скенер, благодарение на работодателите й, които плащат изследването, и се установява, че няма разсейки. Първият курс на лечението й в турската Мемориъл ИСтанбул струва 60 000 лв.

  Преди дни Мария се обърна за помощ чрез социалната мрежа.

  Ситуацията за мен в последните месеци беше доста трудна, заради случващото се в държавата и в световен мащаб. Трябваше да продължа лечението си в България. След три химиотерапии болестта ми рязко се влоши, не обвинявам никого за това, тъй като знам, че това е коварна болест. Не съм забравила колко съобщения, колко телефонни обаждания,колко средства и каква подкрепа получих от всички вас, за което огромно БЛАГОДАРЯ! За мен борбата продължава. Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Обичам Ви!”, написа 36-годишната жена.

  Мечтата й е да победи болестта, да отгледа сина си и да му се радва. Нека подкрепим Мария Да спечели битката на живота си, а с помощта на всички нас 10-годишното момченце да се радва на любовта на майка си!

  БАНКОВА СМЕТКА

  Първа инвестиционна банка АД
  INAN: BG90FINV91501317376264
  BIC: FINVBGSF
  Титуляр Мария Тодорова Александрова
  Mariya Todorova Aleksandrova
  paypal maria_24f@abv.bg

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg