• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненци пропищяха от блокирането на Аспарухов мост
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Снимка и видео: Neli Qneva/Facebook

  Протестиращите обърнаха срещу себе си голяма част от жителите на морската столица. С последните си действия по блокиране на Аспарухов мост, хиляди варненци, основно живущи в кварталите Аспарухово и Галата нападнаха вербално протестиращите.

  Социалните мрежи буквално се напълниха с коментари на недоволни граждани. Ето и малка част от тях без редакторска намеса:

  “Не може 30 човека да блокират 3000 автомобила, къде е полицията”.

  “Никой няма право да ограничава, обикновените хора да се придвижат до домовете си, особено когато те НЯМАТ алтернативен маршрут!”

  “30 души са затворили Аспарухов Мост…това ли е протеста!?!”

  “Извинете, до колко часа ще е блокиран моста, знаете ли?да се съберем и да махнем от моста тези, които ни пречат да се приберем по домовете! Писна ни вече!”

  “Настройвате българин срещу българин, така ли борите мафията? Срещу Вашите 200 човека, сме ние 30 хиляди!”

  “Наврете си протестите където ви харесва и ни оставете да вършим работата защото на нас никой не ни плаща като не работим !!!”

  “Подкрепям протестите, подкрепям сваляне на правителството, против съм безграничната наглост на управниците и бих се включила в простеста по всяко време, но блокирането на АСПАРУХОВ МОСТ НЕ ПОДКРЕПЯМ!”

  “Не съм съгласна да работя цял ден и накрая да трябва да чакам за да се прибера в къщи. Блокирайте пътища където има обходни маршрути, има хора болни който не могат да чакат и мислители че по този начин ще спечелите привърженици като причинявате страдание на хората.”

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg