• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Лятно настроение на малките си почитатели носи Кукленият театър със “Зайко на море”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  zaykoNaMore

  Неделното представление на откритата сцена ще е “Трите феи”

  “Зайко на море” е съботният спектакъл, с който екипът на Държавен куклен театър-Варна ще зарадва малките си почитатели. Представлението ще се играе на откритата лятна сцена на театъра, с начален час 18:30.

  Красиво лято е навън,
  в следобеден, приятен сън
  отпуснала се е гората,
  но… нейде мърдат се листата,
  и на поляната излиза Лиса,
  а мисълта й ще ви слиса!

  Какво е намислила Лиса, какво е решила да прави горската хитруша, ще разбере първо любопитната Птица, а с нея и всички малки и големи зрители. Е, няма да скрие любопитството си и Вълчо, ще се намеси и Мечо, а със Зайко какво ще се случи…, който дойде ще научи!

  “Зайко на море” е забавен, занимателен и морскообразователен спектакъл, с много пръски, смях и лятно настроение! Авторски спектакъл на Вера Стойкова, Галин Гинев, Диана Цолевска, Стоян Стоянов. Куклите са дело на Адриана Добрева.

   

   

  Трите феи
  Снимка: Тони Перец

  В неделя, отново от 18:30 часа, на лятната сцена на кукления театър, ще се играе представлението “Трите феи”. Спектакълът на Вера Стойкова предлага на децата вълнуващо приключение. Трите феи ще ги поведат на пътешествие в Страната на цветята. В ролите са Евгения Василева, Гергана Господинова и Мария Томова, сценографията и куклите са дело на Адриана Добрева, композитор и музикален педагог е Иван Кръстев.

  На крилете на вълшебството ще се понесем в необятния свят на семенцата, луковичките и коренчетата, ще помагаме в засаждането им и ще станем свидетели на чудото на растежа! Заедно с Капчо, Пъстроцвета и Слънчева – помощниците на Феите, ще се опитваме да познаем какво цвете ще цъфне или какъв цвят ще бъде. Истински чудеса в градинката на Феите! Как се наричат трите Феи? Ще разберете сами, ако сте готови за пътешествие! Как ще пътуваме? С песен, разбира се!

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg