• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Акциите на феновете срещу гръцкия треньор на Спартак Варна продължават
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Spartak Vn (2)

  Фенове на Спартак Варна продължават да изразяват по нестандартен начин недоволството си срещу гръцкия треньор на Спартак Варна Кирякос Георгиу. След като преди дни стадион “Спартак” осъмна с транспаранти с послания, които подлагат под съмнение качествата му като специалист и го приканват да си тръгне, сега привържениците направиха нова акция срещу наставника на “соколите”. Целият стадион е налепен със снимки, на които е задраскан ликът на Кирякос Георгиу.

  Spartak Vn (4)Както вече съобщихме, напрежението в Спартак Варна започна да се покачва, след слабите резултати на отбора през миналия сезон. Голяма част от футболистите на тима и любимци на “синята” варненска публика го напуснаха по собствено желание, а впоследствие обясниха, че причина за това е гръцкия треньор.

  Spartak Vn (5)Нe e яcно защо ръководството на варненския клуб продължава да държи Кирякос Георгиу и кои негови качества вдъхват доверие в шефовете на клуба. Все пак силата на Кириакос не е като треньор, а като видеонализатор и администратор в социалните мрежи. А за годините, които натрупа в българския футбол направи име като интригант и манипулатор, готов на всичко да оцелява на всяка цена и с всички средства.

  Spartak Vn (7)Дори и събитията, които се разгарят в последно време в Спартак, временно да утихнат, процесите са необратими. Защото колкото и незначителни и на пръв поглед да изглеждат дребни или случайни те за Георгиу, рано или късно ще предизвикат исканите от феновете промени.

  Spartak Vn (6)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg