• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Министър Кралев към младежите: Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  България обича младите
  Снимка:ММС

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави младите по повод Международния ден на младежта. „Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България“, заяви министър Кралев в приветствие към младите.

  „Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна“, призова той.

  Ето и цялото приветствие на министър Кралев:

  Скъпи млади хора,

  Щастлив съм да Ви поздравя по повод 12 август – Международния ден на младежта!

  Тази година е особена и изпълнена с редица предизвикателства, пред които е изправен целият свят. Разчитаме именно на Вашата отговорност и креативност, за да може успешно да се адаптираме към новото нормално в условията на световна пандемия.

  Учете се един от друг. Тествайте границите на способностите си, стремете се към повече и, разбира се, не забравяйте да се забавлявате.

  Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България.

  Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна.

  Помнете, че България обича младите!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg